Kom zelf plukken

Onze tuin is opgedeeld in 2 delen. 1 Deel voor onze eigen verkoop en 1 deel voor iedereen die bij ons zelf wil komen plukken.

In het gedeelte waar je zelf mag komen plukken staan ruim 1000 struiken van wel meer dan 30 verschillende soorten blauwe bessen, er is dus voor iedere smaak wel een struik te vinden. Ze smaken namelijk allemaal net even weer wat anders.

Wanneer je bij ons komt plukken kunt u zich tijdens de openingstijden melden bij zoals wij dat noemen “ ’t hokkie” of op afspraak bij ons huis op nr 107.

Wij hebben emmertjes in de pluktuin staan die je mee kan nemen de tuin in. Wanneer je genoeg geplukt hebt kunnen wij het verpakken in bakjes (of bakken) die je zelf mee kunt nemen of in bakjes die wij aanwezig hebben. Wij wegen af wat je geplukt hebt en alleen daar betaal je voor.

Proeven mag natuurlijk altijd tijdens het plukken. Je wordt zelf niet op de weegschaal gezet 😉

Wij hebben de ervaring dat het heel makkelijk werkt om een riem rondom je middel te binden met hieraan het emmertje, zo heb je twee handen vrij om echt tussen de takken te komen en de grootste trossen met de allerlekkerste bessen te zoeken.

Wanneer je zin hebt in een pauze en behoefte hebt aan een kopje koffie of thee dan bent u weer welkom bij ’t hokkie.